Activiteiten

Alpha-cursus

Januari 2024 gaat de Alphacursus van start, mensen uit kerken van Frieschepalen en Ureterp samen opzetten!

Deze cursus is een kennismaking met het christelijk geloof en wordt al vele jaren gegeven, met ontzettend goede reviews. 92% van de deelnemers ziet een positieve invloed in hun leven en geloof.

Met thema’s als ‘Wie is Jezus’, ‘Hoe leidt God ons’ en ‘Hoe kan ik het kwade weerstaan’, is dit een cursus voor mensen die (nog) niet veel weten van het christelijk geloof, mensen die nieuwsgierig zijn naar het geloof, maar tegelijk ook verrijkend en geloofsverdiepend voor hen die al meer van het christelijk geloof weten.

De cursus wordt in een ontspannen sfeer gegeven: er wordt eerst met elkaar gegeten en koffie gedronken. Er zijn 10 bijeenkomsten op de avond en één weekend.

De cursus wordt op donderdagavonden gehouden. De eerste cursusavond start op 11 januari om 20:00 uur. De avonden erna wordt telkens gestart met een maaltijd. Met uitzondering van de voorjaarsvakantie is het elke donderdagavond.

Misschien is dit het moment dat je denkt: eigenlijk wilde ik al lang een keer de Alpha-cursus doen. Twijfel dan niet langer en meld je aan! Of misschien ken je iemand voor wie dit een hele mooie cursus zou zijn: laat het ons weten! Aanmelden kan bij Sonja Rohaan, tel.

06 20281390, of bij ds. Arjan Bouman, tel. 0657616871, of via de mail of alphaureterpeo@gmail.com

Het Alpha-comité Ureterp – Frieschepalen