Overige activiteiten en groepen

Gebedsgroep

Gebed is de adem van onze ziel; de brandstof van de geloofsmotor van ons als kerk en persoon.

Wanneer wij bidden, komt de hemel in beweging. Naar het voorbeeld van de eerste christenen en omdat Jezus heeft beloofd komen wij samen om te bidden. 

Jezus zei: “als twee van jullie hier op aarde eensgezind om iets vragen, wat het ook is, dan zal mijn Vader in de hemel het voor hen laten gebeuren. Want waar twee of drie mensen in mijn naam samen zijn, ben Ik in hun midden.” (Matteüs 18:19b-20) 

Door de week

Ongeveer 1 keer in de 4 weken komen we in een zaaltje van de Ontmoetingskerk bij elkaar om te bidden. We beginnen met het zingen van één of meer liederen een stukje overdenking van de Bijbel, waarna we de tijd nemen voor gebed. Iedereen die wil bidden is welkom: of je hardop of zacht bidt, dat maakt niet uit. Bid mee! Bekijk de agenda voor de data van samenkomen.

Zondag

Elke zondag om 9.00 uur komen we samen om te bidden voor een opwekking in Ureterp en omgeving, in onze kerk en onze eigen levens en voor wat er verder speelt. Iedereen is welkom om mee te bidden.

Tijdens de kerkdienst

In het voorbedeboek dat in de hal ligt, kun je opschrijven waarvoor je in de kerkdienst wil laten bidden. Wanneer je, bij naam genoemd, voor een specifiek persoon wil laten bidden, dan is eerst toestemming van die persoon zelf nodig.

Na de kerkdienst

Na sommige kerkdiensten is het mogelijk om persoonlijke voorbede voor je te laten doen. Daarvoor staan dan bidders in tweetallen in de kerkzaal.