Come Together start in nieuwe stijl!

Transmission en Come Together hebben nu de handen ineen geslagen: Come Together start in nieuwe stijl! Praktisch gezien verschuift dus de catechese (die vervalt) naar de zondagsschool. Een reden temeer om te zorgen dat jouw tiener dáár bij is! Alle ouders met tieners roepen we dan ook op om ook jouw tiener naar de Come Together te laten gaan!! Zodoende komen hun vriendjes en vriendinnetjes ook en wordt het nóg leuker om te gaan! Samen = leuker!

Bij voorkeur 2 weken na de Young Church Celebrations is er Come Together! Indien mogelijk wordt het thema van Come Together gekoppeld aan die van Young Church Celebrations.

Met een flinke groep tieners gaan we een eigentijdse tienerviering beleven met thema’s die spelen in hun leven.  

Leren over het christelijk geloof, vieren, ruimte voor geloofsvragen en samen als tieners in de kerk optrekken.

De tieners gaan zondagochtend gelijk naar de Brunfisk waar eerst een gezellig samenzijn is, met aandacht voor hen en wat speelt in hun leven. Daarna wordt er gebeden, gezongen, al dan niet met livé muziek. Een thema wordt ingeleid door een filmpje of spreker. Vervolgens gaan zij in groepen uiteen om verder over het thema na te denken met behulp van diverse werkvormen.

We proberen zo aan te sluiten bij waar de jongeren zijn en de nieuwe generatie bekend te maken met het prachtige evangelie van Jezus Christus!

Team Come Together