Hey allemaal, Mijn naam is Nynke Blom, ik…

Hey allemaal, Mijn naam is Nynke Blom, ik werk als zendelinge in Amsterdam waar ik midden in de Rosse buurt woon. Hier werk ik samen met de organisatie Jeugd met een Opdracht, ook wel bekend als ‘Youth With A Mission’. Afgelopen twee jaar heb ik mogen investeren in discipelschap en zendingsreizen mogen leiden naar Oekraïne en Roemenië. In deze twee jaar heb ik veel van God’s werk in Europa en Amsterdam mogen zien. Daarom nodig ik jullie graag uit voor een avond waarin ik verhalen zal delen, jullie mee zal nemen in mijn wandel met God en de dromen die Hij op m’n hart heeft gelegd. Ik zou het ontzettend leuk vinden als u erbij kunt zijn. De avond zal plaatsvinden op zaterdag 22 oktober, 2022. Aanvang: 19.30 uur Locatie: CBS De Opdracht, Foareker 21, Ureterp Opgeven kan via de mail of app: nynkeblom@ywam.nl 0638771857 (een e-mail of appje met ‘ik ben erbij’ is voldoende) Ik hoop u daar te zien! Nynke Blom