Kinderoppas zoekt Oppassers!

Om jonge ouders de gelegenheid te geven om op zon- en feestdagen aanwezig te zijn bij de kerkdienst, is er op oppas voor de allerkleinsten; van 0 tot 4 jaar.

De oppas is er vanaf het begin van de kerkdienst tot het moment dat de kinderen opgehaald worden tijdens de collecte (tegen het einde van de kerkdienst, vlak voor het slotlied), zodat ook zij de zegen mee kunnen krijgen.

Er is alle ruimte om lekker te spelen, te kleuren en te zingen. Voor de iets oudere kinderen wordt er vaak een gedeelte uit de kinderbijbel gelezen en is er een bijpassende kleurplaat. Er zijn altijd minimaal 2 oppassers aanwezig, waarvan in elk geval één volwassene.

Er zijn wat wisselingen geweest, waardoor we op zoek zijn naar nieuwe oppassers. Lijkt het jou leuk om op te passen op de allerkleinsten? We streven ernaar dat je ongeveer 1 keer per 2 à 3 maanden wordt ingedeeld. Ben jij tiener (vanaf groep 8) of misschien zélf al Pake of Beppe? Iedereen is van harte welkom! Wil je je aanmelden, of wil je eerst meer weten, dan kun je bij Hinke Hoiting of Hester Wendelaar Bonga terecht.

We hopen met elkaar dat de kinderen en de ouders naar de kerk kunnen blijven komen! Kom jij ons helpen? Tot snel!

Met vriendelijke groet,

Hinke Hoiting – 0611753214

Hester Wendelaar Bonga – 0655977346