Welkom bij BLITZ!

Bij BLITZ, onze speciale dienst voor kinderen tijdens de reguliere kerkdienst, staat bijbel centraal. We nemen de kinderen mee op een reis van ontdekking door middel van verschillende boeiende activiteiten. Hier is een kijkje in wat we elke zondag te bieden hebben:

B – Bijbel:

We beginnen met het aansteken van de kaars om samen een moment van bezinning te creëren. Vervolgens starten we met gebed om ons hart en geest voor te bereiden op het lezen in de bijbel.

L – Lezen:

Daarna duiken we in het verhaal van de zondag uit de bijbel. We willen de kinderen inspireren en de rijkdom van de Bijbelse verhalen met hen delen.

I – Interactief:

Na het lezen praten we met de kinderen over wat we hebben gelezen. We moedigen open discussies aan en maken gebruik van filmmateriaal om het verhaal te verdiepen en het betekenisvol te maken voor hun eigen levens.

T – Toepassen:

Na de interactieve sessie gaan we aan de slag met het thema van de zondag. Dit doen we op verschillende manieren, waaronder knutselen, kleuren, spelletjes en woordzoekers. We willen dat de kinderen het geleerde op een creatieve en praktische manier kunnen toepassen.

Z – Zingen:

Terwijl we bezig zijn met de creatieve activiteiten, draaien we muziek en zingen we samen de mooiste liedjes die YouTube ons biedt. Muziek is een krachtige manier om vreugde en betrokkenheid te delen.

BLITZ is altijd op zoek naar enthousiaste leiding die ons wil helpen de kinderen te begeleiden in hun geloofsreis. Als je interesse hebt om deel uit te maken van ons team, neem dan gerust contact met ons op of schiet iemand van de leiding aan.

Kom en ontdek BLITZ, waar geloof en plezier samenkomen voor de jongste leden van onze gemeenschap!

Namens het team van BLITZ,

Marjan Reidinga, tel. 06 – 1101 8142

Elies de Vries, tel. 06 – 2023 2708